fredag den 13. maj 2016

Vil du med på sommerhøjskole? Vi skal strikke i en hel uge...

Jeg E L S K E R at være på sommerhøjskole!De foregående år har jeg undervist i Vester Vedsted, men de har valgt at lukke for deres sommerhøjskole. Heldigvis er jeg så heldig at Tisvilde højskole er VILDE med at holde sommerhøjskole, og de har booket en hel uge med strik. 

Tisvilde er normalt en seniorhøjskole, men ikke når det kommer til vores strikke stafetter, så er der åbent for alle.

Sammen med Heidi Nymann aka Wool Rocks, skal jeg undervise i en hel uge. Vi har kombineret vores undervisning, således at du virkelig kommer i dybden med at strikke mønsterstrik med mange farver. Hos mig skal vi på det første hold arbejde med farver og farvesammensætninger. Næste gang du kommer hos mig, skal vi strikke med de farvesammensætninger vi har lavet.

Læs hele programmet her

Hos Heidi, skal du på det første hold klippe i strik. En super fed teknik når du strikker cardigan i mønster strik (måske de populære norske kofter). På hendes næste hold handler det om engelske termer i strikkeopskrifter og en intro til Ravelry. 

For kun 3.495 kr får du en hel uge i selskab med de skønneste kvinder og måske en mand eller to, der ligesom dig elsker at strikke. 

DU FÅR
Daglig undervisning i strik.
Fantastiske stunder med andre der også elsker at strikke
En udflugt til Uldgalleriet (en skøn garnbutik).
Vi har garnlotteri og quizaften.
En festaften.
Og hver eneste dag serveres der der utrolig lækker mad, er du vegetar eller veganer er det ikke et problem, Højskolen er kendt for at tilgodese alle. 

SES VI I TISVILDE?