tirsdag den 21. maj 2013

En aften i hyggeligt selskab

Jeg har nyt en aften med mit designnetværk CPH knitwork: Rachel Søgaard, Pernille Cordes, Signe Simonsen (rettet- undskyld Signe), Karen lykkefanten, Lene Holme, Kathrine Wohlleb, og to gæster, Sanne Rasmilla og Stephen West. Det var enormt hyggeligt at sidde og snakke design på tværs at landegrænser, nørde med garn og spise god mad.

Jeg fik ikke taget billeder, så I får et fra sidst vi var ude (tante grøn i Odense) 


Rasmilla strik

Sidder inde hos Sanne og Rachel i Rasmilla. Butikken er pyntet med amerikanske flag, for byen er proppet med strikkende kvinder fra strikkekrydstogtet. Åh det gad jeg godt en dag, bare sejle og strikke.

Et drilsk ærme

Jeg var SÅ glad i går, jeg fik strikket en hel masse på mit ærme, mens jeg nød solen. Jeg strikkede og strikkede, snakkede og snakkede, og anede ingen uråd. Sent i går aftes opdagede jeg det så, ikke bare en, men hele to mønster reporter, havde jeg strikket for langt. Semilla cablé er ikke et garn, hvor man bare trækker pindene ud, trævler op, og sætter dem i igen... Så møjsommeligt, sad jeg og trævlede op mens det var på pindene, maske, for maske ,for maske, for maske. Nu er jeg klar igen.

Og se lige Michael har rykket hele stuen ud i udestuen, så nu vil jeg prøve at nyde mit strikketøj, til lyden af kviderene fugle, og synet af det stille vand.