søndag den 9. januar 2011

At holde pause øger kreativiteten

 I går udkom der endnu et stykke opskrift til denne Mystery KAL Ann Kingstone har startet dette år med at lave.

Jeg er nået ganske lidt, denne gang, netmønsteret er hvad jeg har fået strikket - og glæder mig til at skulle strikke lidt på det igen i aften... I dag har jeg en del arbejde der skal forberedes til ungerne, har nemlige fået nyt skema, og skal undervise i matematik... Krea som man nu engang er, har jeg lavet Ludu spil til plus minus og gange til dem, printet og lamineret. :-)

I denne uge har jeg kun strikket AK designs, overvejer en tur til Yorkshire og besøge hende, men ind til da bliver det ved Skype chat og Ravelry kontakt.
Jeg har lige knap strikket 1. del af diagrammet til kroppen, men der er lang vej endnu inden den er færdig. Mit morgen strik i januar vedbliver at være AK designs...

Hvorfor kunne en måske tænke... Det skal jeg fortælle.... Min kreativitet bobler nemlig helt af ikke at må have strikket på noget af mit eget til bogen. I går sad jeg og så lidt boolywood film, og så disse dråber i meget af tøjet og på møbler udskåret i træ... Med den klassiske skandinaviske stjerne inden i, er det jo en sand blanding af Indiens dråbeformet sjals mønster og Nordens strikket stjerne. Den skal dog lige bearbejdes lidt mere, for lige at få det sidste touch af Bollywood.