onsdag den 9. december 2015

Pakkekalenderen på By Kaae - 9. december

Vinderen fra 8. december
Hver dag en ny fantastisk gevinst. Jeg prøver lykken igen ;-)
Send mig en mail på knitting@bykaae.dk med din adresse mærk 8. december
9. december
Dagens låge er fra en af de sejeste undervisere jeg kender - Louise Klindt.

Esthers jakke er vist mit mest solgte kit, så nu synes jeg, at julekalenderens følgere skal have chancen for at vinde et.
Jakken blev designet til min kære veninde Esther, der maler lysende og farvemættede akvareller. Den er strikket i tofarvet rib og forskellige andre teknikker, og den er inspireret af Esthers akvareller og en Vibeke Lind-jakke, som Esther gik med, da jeg lærte hende at kende for mange år siden. Faconen er god til personer med brede skuldre og/eller med en fyldig barm. Også dem, der er langt større end målene i målskemaet på min hjemmeside.
Esthers jakke fås i to farvevarianter, en med sort bundfarve og en med mørk syren. Alle andre farver er de samme på de to varianter. Men de ser ret forskellige ud. Hvilken er smukkest? Det er simpelthen ikke til at sige. Jeg holder lige meget af dem begge. Vælg den, der passer bedst til din garderobe.
Et godt tilbud til alle
Hvis du ikke vinder kittet, kan du glæde dig over, at Esthers jakke er på tilbud i min netbutik fra i morgen og måneden ud, hvor det kun koster 400 kr. plus forsendelse (40 kr.). En oplagt julegave til en, der strikker. Måske dig selv?Deltage i lodtrækningen om denne gave, ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg, vinderen trækkes i morgen og vises i Torsdagens låge efter frokost.