mandag den 29. november 2010

Vest med broderi

Selv om der har været stille på bloggen i en uges tid, er det ikke fordi jeg slet ikke har arbejdet på mine opskrifter.
Det er blevet til lidt strik, og lidt broderi - men mest er der blevet brugt tid på at skrive julekalender til mit storteam (3 og 4 kl) samt et jule-stjerneløb... Jeg er i mega jule stemning... Strikker på pakkekalender til manden.... I sidste øjeblik - typisk mig. ;-) Desuden er der jo pølserne til gadejulekalenderen.... Mere om julestrik en anden gang - måske med en lille gratis opskrift.

Nå men arbejstegningen er i hus, og klar til at scanne ind, med mål og hele baduljen - Lilian min kære teststrikker, skal strikke modellen igennem.
 Jeg er blevet ret vild med det look det giver at brodere spejle på, så top-stykket på vesten, bliver dekoreret med spejle.

I den forbindelse er jeg ved at beslutte mig for hvordan video'en til broderi-delen skal være. Vi har for sjov, leget lidt med lidt video her hjemme, og det bliver bare ikke så godt... Mine små pølsefingere er  i vejen... Derfor overvejer jeg en flash version, hvor det er enkelte billeder der er sammensat til en film.

Efter at have sufret Youtube tyndt, kan jeg set at der virkelig mangler gode beskrivelses videoer. Så må give Michael ret, teknik på video, frem for et afsnit i bogen - er en god ide.
Denne vest bliver tungt broderet, den er vild i farverne, og kan bære det. Her har jeg lige foldet den lidt sammen, for at vise de to broderier jeg arbejder på. Spejlene i toppen, og et cirkel broderi forneden.

Det broederi forneden, er det samme som jeg brugte på tørkldet til taljen, bare med andre materialer.

Mange af mine tegnede broderier vil gå igen på de forskellige beklædningsstykker. Glæder mig til at kunne vise et foto med lidt mere helhed, så I kan danne jer et ordenligt indtryk, af hvad det er jeg vil med vesten.