torsdag den 11. juli 2013

Dimserier - næsten klar

Altså det der er strikket er næsten klar, som det ligger her er der godt nok mange lyserøde farver... Men om et par timer, kommer der list mere blåt til. Det hænger og drypper af inden jeg skal have det i et håndklæde. 10 modeller fylder ikke meget.

Hoshi

Langsooooomt skrider det fremad, har ikke strikket på bukserne siden mandag... Og nu må jeg bare tage mig sammen og få strikket det taljebånd færdigt.
Tjep tjep

Montering - gobelin vest til Dimserier

Så skal der monteres... Vil du gerne se en vejledning til hvordan jeg monterer i retriller, så skal du bare følge linket her, 

Sy mantraet er "glad maske, sur maske, glad maske, sur maske...." Det er næsten meditativt. 

Kamik-alike - En drøm om Grønland


Nogen af jer husker måske disse her, mine "Kamikker" et sæt benvarmere, der er filtet, inspireret af de grønlandske kamikker... Dem har jeg droppet, det der med at filte, og så benvarmere, det gik ikke godt, det blev for stift. Nu bliver det til knælange sokker. Jeg er ved at tegne et fuldt diagram på sokkerne, som så skal sendes ud til en af mine skønne strikkedamer i løbet af weekenden. 

Bukser til Dimserier

Endelig,langt om længe... Og i sidste øjeblik. I går aftes fik jeg fundet stoppenål og saks frem, og besluttede at NU skulle det være, nu skulle bukserne have sine mange ender hæftet.... Hele det ene ben manglede, på det andet havde jeg været så smart at strikkehæfte... Hvorfor jeg ikke har gjort det hele vejen? Aner det ikke, men dumt.