mandag den 16. juli 2012

Event - strik til musik, Julie Michelsen


Det her er en event, jeg rigtig gerne vil til i efteråret på Albertslund bibliotek. Julie Michelsen spiller op til strik... Temaet er strik til hjemløse... Det kan kun blive rigtig hyggeligt. Kender du ikke allerede Julies musik, skulle du tage et smut forbi hendes side, og lytte til de søde toner, der er perfekte til freds fyldt strik. Måske vil du gerne se mere om alt det skønne strik der ligger her, så kik forbi facebook siden...
Der er godt nok længe til oktober, og strikke kalenderen bliver hurtigt fuld - så mon ikke det er fint at poste om det allerede nu?

Bohemian Poncho for Mohair by Canard - opslag


Efter at have strikket 150 cm snoning, er jeg nu ved at strikke masker op langs kanten. Jeg er gået en hel pind op i forhold til 1. prøve, så jeg er meget spændt på resultatet. Min lille prøve blev fin, men hvordan bliver det i stor format? Det er tyngden jeg er spændt på, netop fordi jeg har strikket en snoet kant der er tykkere end resten af ponchoen.
På billedet ser det ud som om garnet et blåt, det er det ikke, det er bare mobilen, der tog et ringe og meget overbelyst foto. Garnet er koksgrå, næsten sort.  Nu skal jeg i gang med de dejlige striber, det glæder jeg mig til.