onsdag den 19. september 2012

Hindbær Charbet design for Mohair by Canard


Jeg glæder mig til at skulle aflevere den til Steen. Sidst jeg afleverede (ponchoen) var jeg ikke tilfreds. Monteringen gik HELT galt. Men den her, den er perfekt.


Nu ved jeg godt at man i Danmark, helst ikke må være for tilfreds med noget man selv har lavet - Men det er jeg altså, jeg synes den er blevet skide fed, snoningerne og hulmønsteret, er bare så perfekt sammen... Og så er den hurtig og let at strikke, uden den er kedelig, noget jeg ved mange af jer sætter pris på.

Nu vil jeg skrive på opskriften, så den kan blive sendt til redigering, og ud til jer i en fart :-) Humøret er i top igen.

Inspiration

Jeg er træt i dag... Det har været en af de dage hvor livet som lærer er rigtig træls, en af de dage hvor jeg tager hjem og tænker, hvordan fanden gør vi det anderledes i morgen for ikke at ende i samme suppedas.
Jeg er for træt til at strikke, så sidder og kikker i min inspirations mappe. Disse 2 billeder er jeg helt tosset med i dag.

Mørke morgen

Brr det er koldt og mørkt. Jeg er overrasket over hvor hurtigt det går, og samtidig tænker jeg, at det er utroligt at det kan komme bag på mig hvert år... En ting er sikkert, jeg skal strikke fingerhandsker i en fart.

Ramløse ulddag


Så er det på søndag, der er Ramløse ulddag, jeg kan se på hjemmesiden, at der stadig er nogle billetter at få, så skynd dig, hvis du vil nå det. Ramløse ligger ved Helsinge i Nordsjælland, hvis nogen skulle være i tvivl. Der går lokalbane fra Hillerød, og bus fra Helsinge. Rejseplanen kan planlægge din rejse.


Jeg glæder mig til at have hold igen, det er jo snart længe siden, juni var sidste gang... Det bliver rigtig fedt. Husk du kan købe ekstra garn ved mig. husk rundpind/strømpepinde 5 - 5.5.