onsdag den 12. december 2012

Julet strik

På p 12 skrider strik hurtigt frem, Michael synes det ligner en form for japansk kampsport, når jeg sidder og kæmper mé de tykke pinde. Jeg strikker et simpel fletmønster, i 3 tråde garn 2 lett lopi og 1 tråd brushed lace. Det bliver ret lækkert.

Jeg juler

Okay jeg indrømmer. Vi har ikke pyntet til jul endnu... Vi bor i giga byggerod. Der skal lige males færdigt og de sidste lister skal monteres.
Men jeg er klar, har lige samlet en kurv fyldt med kugler, lys og stjerner.

låge nr. 12 fra Louise Klindt

Vinderen fra d. 11 december er nr 1 Blogger Anita sagde ...

så ville der måske være en chance for at lære det:-)
11. dec. 2012 07.59
 Slet Anita send mig en mail, mærket låge 11 på knitting@bykaae.dk 
Du deltager i dagens låge, ved at skrive en kommentar til dagens post.


Dagen låge er sponseret af Louise Klindt, Gaven er hendes smukke strikkekit Skildpaddesjal. Jeg Mødte første gang Louise på hendes strikkekursus ved Håndarbejdesfremme, hvor hun underviser i strik 1,2,3 og 4. Du kan se Louises spændene kurser på hendes side her. Louise er kendt for sine veludførte og smukke opskrifter, grundige kurser, og hendes fine webbutik
Hulmønsteret danner små figurer, der ligner skildpadder. En skildpadde er et langsomt dyr... Et sjal i denne størrelse er et stort arbejde, men "den, der ager med stude, når også frem". Skildpaddesjalet er strikket efter færøsk princip, men oppefra og ned, så der bliver flere og flere masker. Til sidst lukker man af med en blonde på tværs. 

Størrelser: Onesize.
Ryglængde: 102 cm fra overkant til spids.

Materialer: Dansk Pelsuld 8/2 i rønnebær, blomme eller aubergine.
Pinde: Rundpind nr. 5 (80 cm eller længere).
Strikkefasthed: 14 m x 28 p i mønster = 10 x 10 cm.