lørdag den 10. november 2012

Snart et sæt

Det går lidt langsomt med strikkeriet her på hjemvejen... At der så også har siddet en ældre herre og fortalt HELE hans livshistorie mellem Aalborg og Odense, sænkede også farten. Men nu er der ro, nu rykker det :-)

Farvel Aalborg

Så går turen hjemad, det har været en hyggelig dag, men synes nu Strøby Egede er lidt langt væk lige nu...

Magiske nøgler

Spydtsplejsning, farver

Hønsestrik i Aalborg

I dag har jeg lært at man i Aalborg ikke vel se Å i sit bynavn ;-)

1 luffe af pindene

En halv time før ankomst i Ålborg er luffen af pindene. Nu mangler den lige en tommeltot, den strikker jeg først til sidst, når nr 2 er af pindene.
Undervejs besluttede jeg mig for at lukke luffen af med en syet aflukning. Det er blevet rigtig fint, og indtagningerne er nu placeret korrekt :-)

Endnu en luffe

Mens lyntoget nærmer sig Jylland, strikker jeg... Det blev bemærket af en sød lille pige på 7 år. Hun ville mægtig gerne låne mit strikketøj... Det gik ikke, men jeg kunne give hende et lille ngl. Garn, nu sidder hun og fingerhækler.

Ålborg - jeg er på vej


Så går turen til Ålborg om 15 minutter er jeg ude af døren, glæder mig til at komme op til Edith igen, der er altid god stemning omkring hende :-)Og ja ja, den er godt nok, det er Nordjylland der rykker igen... Jeg har snart været i alle byer i Jylland, jeg har været på Ærø, Nord, øst og syd Sjælland, men hov, hvad med Fyn? Der har jeg slet ikke været endnu... Eller Bornholm... ;-)