mandag den 19. maj 2014

Strikkefestival i Höganäs 2014


Mine to gode strikkeveninder og rejsekamerater Visa Lisa og Kerstin aka AlaLindh og jeg havde en fantastisk biltur fra Helsingborg, hvor jeg blev samlet op og frem til Höganäs. Her  sidder vi på den lille hyggelig kafe  Zolo i Höganäs og venter på lidt frokost. 


På vej videre mode Tivolihuset hvor selve strikkefestivalen skulle finde sted, stødte vi på denne skønne skulptur i bronze gjort over hæklede oldemorsfirkanter. Mormors Skor af Josefine Axelsson, rygtet siger at det er Lena fra Lenas garn der har hæklet mange af firkanterne :-) Fantastisk skulptur ikkesandt?


Vi mødte op til en totalt tjekket Lena, der hurtigt fik fortalt, hvodan hun ønskede boder og undervisning skulle foregå. Se lige Lenes sko og strømper, fantastisk lækker farvedetalje. Lena er jo lidt som mig, utrolig glad for klarefarver.
Fra venstre og rundt Kersitn, Lena og Nina 


Kl 16 begyndte folk at myldre ind. Herligt med så mange med den sammme passion! Det er ikke tydeligt at se på mine billeder, derfor linker jeg her til Tantkofta, Deisydesign, Visalisa og Selvfølgelig Lena selv, der aller har Instagrammet om weekenden, Catja har også nogle fine billeder og det samme har Tina.


Den skønne udsigt fra Hotellet, som jeg virkelig kan anbefale om du en dag fik lyst til at overnatte i Höganäs... Jeg sluttede weekenden af med at holde workshop i Grafisk gobelinstrik, med en flok dygtige og sjove svenske kvinder...


Der blev strikket nogle fine små kunstfærdige strikkeprøver i alverdens garnrester - og jeg tror alle havde det sjovt, og har fået lidt blod på tanden når det kommer til Grafisk gobelinstrik.Og lige et sidste billede fra workshoppen. Mange flere billeder er at finde på min Instagram profil ByKaae

Sæt kryds i kalenderen i 2016 for der er der strikkefestival i Höganäs igen. 

Tak for en fantastisk weekend.