tirsdag den 3. juli 2012

Nye design opgaver fra Mohair by Canard


Jeg har brugt hele dagen i København, først til formiddagskaffe med min veninde Ida, der er kort hjemme i Danmark, det var skønt at sidde og små snakke igen - som altid, starter vi bare hvor vi slap sidst. Efter vores kaffemøde, gik turden til Nordhavnen ind til Steen, (Mohair by Canard). Det er altid hyggeligt at gå og snuse til Steens garnlager. Og et par aftaler kom også i hus. Til messen i august skal jeg have en poncho klar i det skønne 2-trådet kidmohair.


Min strikkeprøve, der er lidt ufærdig, løb tør for garn undervejs. Vi blev enige om at fjerne de to grå, så ponchoen bliver koksgrå og gul, orange, brændt orange. Snoningen strikker jeg i den 2- trådet kidmohair samt en tråd bruched lace bare for at give lidt ekstra spark på kanten.


Desuden skal jeg arbejde på en trøje i samme stil, både med høj krave og uden... Både poncho og bluse bliver med og uden krave. Personligt er jeg vild med høje strikket kraver, men det er jo ikke alle der er det. Her må mine søde strikkepiger på banen, piger der er arbejde forude.

Ud over disse opgaver, har jeg lidt mere, i et lækkert tykt bomulds garn, og et i noget tyndt babyalpaca, bomuld kobber garn. Det glæder jeg mig til at lege med.

Dagen sluttede jeg af i på Blaagaardsplads, hvor Rachel og jeg sad og strikkede, ja man kan vel sige vi var på job ;-) og inden dagen i byen sluttede helt, gik jeg en tur fra Blaagaardsplads, langs søerne og ud til Lykkeholms Allé, hvor jeg fik et lift hjem af Michael. Elsker København om sommeren, det er yderst inspirerende at tage sig en slentrer tur gennem Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg...