lørdag den 6. april 2013

Hængepartier i store bunker


Det er lørdag, og jeg havde faktisk en plan da jeg stod op... Jeg skulle klippe og strikke kraven på Aurora. vaske, og skrive de sidste rettelser i opskriften - så jeg kan sende mandag - Aurora ligger hvor den har lagt siden sidst jeg strikkede på den...


Skrive opskrift til min bluse med mønstrede ærmer, og sende til opstrik..... Jeg har ikke engang åbnet filene.


Arbejde på diagrammet til Mandala, så det er lettere at strikke. Endnu en fil jeg ikke har åbnet endnu....


Hæfte ender på bukserne, så jeg kan få taget et billede af de færdige bukser...

Hvad har jeg så lavet tænker du nok... Gået tur, strikket en prøve til en anden trøje, strikket lidt på Keltisk wannabe, spist jordbærtærte... surfet på nettet... altså alt andet end det jeg skulle...


Grafisk gobelin Sifs del 2

Der er kommet rigtig mange fine billeder og søde mails ind i denne uge Tak for det :-)

Her kan I se, hvor fine projekterne bliver. Nørkletøserne sendte mig deres side, vil I se de andres sider, er der linket til dem her.

Hvis du gerne vil nørde mere med grafisk gobelin, så Har Marianne og Helga Isager inviteret mig op til dem i efterårsferien, hvor jeg skal afholde 4 kurser i efterårsferien, et af dem er Grafisk gobelin - det glæder jeg mig rigtig meget til, en hel uge med strikkere.


Fortsat god SIFs der ude... må strikkepinden være med jer

Ærmer

Nå første forsøg, blev trævlet op igen, ærmerne var lige en tand for stramme. Kropsnære ærmer er lidt svære at ramme synes jeg. Men 2 masker mere i opslaget, var hvad der skulle til, og lidt længere mellem udtagningerne... Nu skal de bare strikkes færdige i en fart.