mandag den 20. januar 2014

Woolspire.dk er oppeEller det vil sige delvis oppe, der er lagt et par artikler op. Slow Fashion af Evelyn Savik er skøn,den må du forbi og læse.

Inde på kontoret sidder de og knokler igennem for at få endnu mere indhold på siden, her i blandt, flere artikler, tutorials, blog-delen og en hel masse andre lækkerier. Hen over de næste mange dage vil du opleve at der arbejdes på siden, for tilsidst at blive helt perfekt. 

Jeg glæder mig til at se, hvem der tilmelder deres blog til siden... Jeg håber på at nu kunne holde styr på alle de mange strikke og hækleblogs der findes der ude. På Woolspire foregår det ikke som eks.vis Blogloving, på Woolspire skal blog-ejeren nemlig selv tilmelde sin blog. På Blogloving lå knittingbykaae bloggen længe før jeg selv fandt vejen. 

Overvejer du at tilmelde din blog til Woolspire? 

På job hos Woolspire


I dag arbejder jeg med storryboards til adskillige workshops. Diana ok Kristian knokler løs på sitet, for at kunne gå i luften meget meget snart. 

Woolspire dag


Når vinden kommer fra nord-øst, så føles det nogle gange som om hele Østersøen vælter ind over os... Og jeg får mest af alt lyst til at sidde ved pejsen med et godt strikketøj... 
Sådan kan det ikke blive, jobbet kalder og turen går til Kbh. I dag skal vi arbejde videre på tutorials, det bliver vildt spændende.