onsdag den 20. januar 2016

Tex-stil messen januar 16


Weekenden var mere end undervisning og foredrag, jeg var også på Tex-stil messe i Vejle. 

Søndag og mandag skulle der arbejdes og vælges garn til min næste udgivelse. Billedernes kvalitet i dette indlæg er som de er, lyset i hallerne er nemlig ikke det bedste - beklager. Men håber du kan få en fornemmelse af hvor fede farver, jeg skal arbejde med :-)

Hvis nogen er i tvivl så har jeg et crush på Koral, gul og ishavsblå sammen, og det er vist et tema der kom til at gå igen hos alle jeg besøgte. Der skal knald på farverne, men ikke 80'er knald. Derfor er jeg også inde og arbejde med nogle knækket farver, nogle til den mørke side og nogle til den lyse. Sammen  fremhæver de, de klare farver helt perfekt.

Først besøgte jeg Filcolana, hvor jeg jo bare ved jeg kan finde de lækreste farver. Signe og jeg blev enige om at en af farvekombinationerne bare skreg LEGO. 


Hos Filcolana kunne jeg også se mit nyeste design for dem - Et lækkert kæmpe sjal inspireret af min barndom i Grønland. Opskriften kan du hente gratis lige her.

Og så var min Strik & Mal naturligvis også til udstilling :-)


Hos BC Garn, fik jeg også valgt lidt lækre farver - se lige den "gule" ELSKER den! Sammen med den koral og den ishavs blå, der bliver den bare endnu mere lækker. Sammen med dem har jeg valgt sådan en gråbrun farve til at binde dem sammen med.


Sidste stop var hos Garnbasen, der har jeg bestilt lidt fra Dale, Du Store Alpakka og Lamana. Jeg har valgt en helt klar gul, 2 pasteller og en meget mørk blå. Glæder mig til at lave prøver med de her farver for at se om jeg kan få dem til at hænge sammen, de kræver nemlig lidt arbejde. 

Hos Garnbasen sad jeg også med min nyest udgivelse Strik & Mal Grafisk Gobelinstrik. Tak til alle jer der kom forbi, jeg er virkelig glad for den store interesse for den. og kan godt fortælle nu at der kommer til at ske rigtig meget rundt om i landet med Grafisk Gobelinstrik - GLÆDER MIG.

Hvilken af de 3 farvebilleder er din favorit?