onsdag den 3. oktober 2018

Hæklet pakkekalender for de mindste


Jeg elsker en god pakkekalender, med pakker der er lavet med stor kærlighed. 

Når det kommer til bamser og legesager, er det bare finest at de er hæklet og ikke strikket (synes jeg). Her kan hækling bare noget i forhold til tekstur og formgivning, som strik ikke kan.

Det er ingen hemmelighed, jeg hækler ikke, men det gør min søster - og heldigvis elsker hun at hækle til Leia. 

I år er det Leias anden jul, og det er på tide at indføre nogle traditioner, en tradition jeg selv elsker er pakkekalender -hjemmegjort naturligvis. 

For mig behøver en pakkekalender ikke at rumme 24 nye gaver, der alle kan leges med. 

Nej jeg er til gaver som man finder frem og pakker ind år efter år. Eksempelvis små hæklet julet bamse figurer som  dem fra bogen hæklet jul. Suppleret med gaver der er til at beholde. 

Leia's pakkekalender kommer til at bestå af

Små hæklet julebamser fra moster, der igen bliver pakket væk med julepynten når julen er omme. Som bonus får moster et nyt hæklenåle sæt lækkert bomuldsgarn og sikkerhedsøjne til bamser og en bog at hækle efter naturligvis Jeg er ret vild med Hæklet Jul af Louise Grimm Hansen. 

Lidt bøger og spil jeg har fundet brugt på Reshopper

Fingermaling så vi kan male julekort til familien og ja jeg har købt unicorn sættet... 

og en ny natlæsningsbog Natbjørnen Tjugga fra Emilie (Mor bliver så også lige forkælet med hendes super gode indre ro meditation).

Hvordan er din pakkekalender til ungerne skruet sammen?Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop på Rito via dette link og støt mit arbejde med gratis materialer