lørdag den 29. oktober 2011

Vi har fået et kæledyr på Rasmilla standen


I går kom Rachel, Signe, Nanna og Luise på besøg i standen, Nanna havde luffegarn med til mig og Rachel havde Pelle haleløs med, den er i hendes nye bog Home Made, den vil jeg fortælle mere om  efter weekenden. Men er den ikke bare nuser? Er du på messen i morgen, så kom forbi og kik i bogen, måske køber du den også - Jeg er nu den lykkelige ejer.<3

I morgen er jeg på Rasmilla standen hele dagen, 3 gange i løbet af dagen vil der være workshop, spørg endelig efter det, hvis jeg ikke er i gang når du kommer.

Nu skal der pakkes flere pulsvarmerkit's

Det fedeste der sket i dag, var at få besøg af min no1 fan som jeg hjalp med at sammensætte til en Garam Masal, at give en bog væk til Trine, der vand lodtrækningen, at møde mine gamle folkeskole venner, HF venner og seminariet venner, der alle var søde at kikke forbi og sige hej... Og sidst men ikke mindst så fik jeg besøg af min søster.

I skrivende stund, kikkede jeg lige blogs, og så at Birgitte, allerede er kommet godt i gang med Garma Masala, som hun købte garn til i går... Birgitte, det var en fornøjelse at finde garn sammen med dig :-)

Tak til alle der har kikket forbi det har været en fantastisk dag.