onsdag den 24. oktober 2012

Vil du støtte pakkekalenderen i år?


Nu er der ikke længe til jul, og jeg samler ind til de 24 pakker der skal i Bloggens julekalender. I år tænker jeg det skal være lidt anderledes, man kan biddrage på forskellig vis... Altså vælge én eller flere af de 3 punkter.

1: sende en lille jule historie, der skal være en del af lågen på mail mærket jeg støtter pakkekalenderen på bykaae send den til knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk
2. give en pakke til en låge, der skal sendes ud send et billedetil knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk  (det er dig der sender ud)   Der er nu 24 pakker, jeg tager gerne mod flere gaver, disse vil blive brugt som måneds gave på bloggen, så vil du vise dit produkt frem, uden at bruge reklamepenge, kan det være løsningen for dig - Det vil kun koste gaven :-) TAK til alle jer der allerede har givet gaver.
3. garnbomb et sted, ved at strikke en jule ting, hæng den op i gadebilledet, send et billede til knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk. 

Hver dag vil der forhåbelig være en lille historie, en pakke og nogle fede garnbombede bybilleder der kan blive vist frem på bloggen.

Alle kan deltage, både i selve det at give eller vinde, se evt under december 2011 og se hvordan vi hyggede os med skønne gaver sidste år. Jeg håber både butikker og private vil være med igen i år.

Og så tikker mails ind fra de søde gavegivende skønne strikkevenner
Frem over vil jeg opdatere her hvem der giver gaver
Sidsel Sangild
Louise Klindt
Rasmilla
byHronnsa
Bykaae - selvfølgelig
Filcolana
Karen Noe
BC-Garn
Rachel Søgaard
Lene Holme Samsøe 
Millbomdesign
VickeVira
Thinkingspace  ved Erika Brandt
Mohair by Canard
Annette Danielsen
Karen Marie
Lykkefanten
Signest
Ellen Holm
tina fra Tichtach
Uldgalleriet
Garnheksen
Frusommer
Strikkegarnet
Lisa Renner

Og hvem der skriver historier
ByHronnsa


Garnbombninb
Dana Watsham
Charlotte KaaeOrange toner

Mange meninger kan man have om orange, en ting er dog helt sikkert. Jeg bliver glad af at strikke med den. Farve eksperimentet går nogelunde, der er lige et par farver der skal trækkes ud i næste forsøg.

Uge 43

Som sagt en mega travl uge, både som lærer men også som strikdesigner. Det er dejligt, det går virkelig. Godt, så godt at jeg er bange for jeg ikke er gået nok ned i tid.

Kan det virkelig tage så lang tid tænkte jeg


OK indrømmer geografi er ikke min stærke side, og jeg havde da i min vildeste fantasi ikke tænkt at noget der ligger i Jylland er langt væk, men det er det altså. Det tager jo en krig at komme nord for Ålborg. I går aftes siger Michael så "hvorfor flyver du ikke bare" Godt ide - tænkte jeg, men nej det er meget dyrt over 1000 kr. for at komme hjem og så står der så fint når man søger "fra 300 kr" Hmm nå det gode strikketøj skal pakkes, jeg skal have en god plads, og min computer med.  Der skal da arbejdes igennem på den lange tur, måske skulle jeg bare nyde en lang transporttid, hvor der virkelig kan skrives og strikkes. Når alt brok over transportbesvær er over og det er det nu, så glæder jeg mig nu, det er nemlig længe siden jeg har været i Nordjylland, og jeg elsker Nordjylland, der er så råt og lækkert, og folk er søde, med den gode tørre jyske humor som bare er skøn.