onsdag den 22. august 2012

bog med tilbehør - smykker


Øreringen her er en ældre sag strikket til O'Rachel til hende bogrelease på Homemade. Opskriften til øreringene vil jeg have med i bogen med tilbehør, sammen med nogle andre smykker; et super cool armbånd, en lækker halskæde med multifunktion. Ja og så er det vel også på tide at jeg finder et navn til bogen - ikke? Nu er der bare lavet rigtig mange bøger med tilbehør, og jeg er helt tom for navneideer,  så alle forslag er velkomne. Bogen kommer til at indeholde følgende emner
Noget til telefonene
Noget til cyklen
Noget til badeværelset
Noget til kroppen
Noget til dekoration
Noget til håret
og hvad jeg nu mere finder på.

Støj for Filcolana - billeder fra Nanna


Støj er der også blevet taget billeder af, og jeg er så glad for at se den på modellen, det er virkelig nogle fine billeder Nanna har fået taget, og en smuk model hun har fundet.


Halsen, er blevet præcis som jeg havde forestillet mig det, sådan en man kan vælge at trække ned på skulderen, eller man kan lade være.


Man kan trække den ned så den viser den ene skulder - super sensuelt uden at være for meget - jeg er jo ikke til noget der for udringet, men en skulder det synes jeg er smukt at vise frem.


De lange ærmer give blusen et mere ungt og funky udtryk, og når blusen sidder som her, så er det en afslappende bluse til et par jeans.


Støj, har været så sjov at strikke, og 3 farver på samme tide over maven, er en udfordring der er værd at tage. Cinnia er et lækkert garn, der skal strikkes på en tykkere pind når man strikker med farver, maskerne ligger sig flot, og det helt runde garn egner sig perfekt til at strikke i farver eller strikke snoninger. Jeg er spændt på at se hvordan den bliver modtaget i strikkeland.