onsdag den 31. oktober 2012

Askes tegnings trøje

Nannas søn Aske har tegnet denne flotte grafiske tegning, jeg faldt pladask for den, den kan jo strikkes. Jeg skulle ikke tænke i mange minutter, før end jeg sagde til Nanna, "den skal med i min børnetøjsbog" og 1, 2, 3... Så var garnet fundet, Filcolanas nye garn Cinniea.

Du kan også være med :-)


Der er stor tilslutning til at støtte pakkekalenderen på bloggen, der er nu 15 pakkegivere, 1 historie og det sidste punkt med at pynte byen, det gemmer vi. Tak til alle jer der allerede har skrevet til mig. Jeg håber flere vil være med til at gøre pakkekalenderen sjov. Jeg ville meget gerne kunne vise 24 små jule/vinter historier, og give 24 pakker væk - Men det kan jeg kun hvis du hjælper til. :-)

Designmøde hos Filcolana

Det er så hyggelig at være til designmøde hos Nanna, det er fedt at tænke store vilde tanker sammen. Jeg elsker at Nanna har alle de klare farver, og at hun lader mig bruge dem som jeg vil. Alle designforslag er godkendt - Maya nederdelen kom lige med hjem et smut, der er lidt med large modellen. Så jeg skal lige se om det er opskriften, eller under stikningen der er sket en fejl. Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg skal lave for Filcolana.

Perfekt

Det er så perfekt at vi er på vintertid, det giver mig rig mulighed for at suge en masse skønne solopgange ind mens jeg tager på job. Det starter sådanne når jeg går til bussen.

En kappe


Nu har jeg kikket længe på det to nøgler garn fra Sys Fredens, og nu tror jeg endelig jeg ved hvad de skal blive til... en kort kappe.


Nu skal jeg bare lige finde ud af hvad jeg gør med garnet, men det bliver først i weekenden, for denne uge er travl. Det er endelig lykkes Filconanna og jeg at holde fast i vores designmøde, vi har jo måtte aflyse 2 gange... I dag kan mit job ikke komme i vejen!

Så nu er det med at finde skitser frem, og se hvad Nanna bestiller til Filcolana :-) Glæder mig