fredag den 4. februar 2011

Endnu en færdig sag :-)

 Den mange farvede trøje er færdig, efter som vi har fået nyt tv, har manden bare ikke tid til at tage billeder... Han indstiller.... Prøver at forstå hvad det lige er der skal indstilles, synes det er helt perfekt ud på vores nye tv...  derfor endnu et i spejlet selvportræt.

Først og fremmest er jeg helt vild med trøjens form, det er ikke den sidste... Men dette er jo også demoen, så der er enkelte små justeringer, så som halsen, den er for løs, sammen strikningen over ærmet, skal måske løses på en anden måde.
Men striberne på ærmets over stykke er jeg helt vild med (beklager billed kvalitet). Striberne er begyndt at være et gennemgående tema for mig når jeg strikker flerfarvestrik... De skaber en eller anden fin lille ro, og bryder alligevel ikke med trøjens vildskab.

Overvejer dog om jeg skal gøre bundfarven dominant i striberne, frem for mønsterfarven.

Broderiet på stjerneblomsten, er rigtig fint, og får blomsten til at træde flot frem. Uden broderi, ville den være meget utydelig, og måske bare ligne to halve stjerner...

Garnet til teststrikkerne er kommet, og jeg er ved at pakke det til dem. Opskriften er ikke helt klar til print, så det bliver i starten af uge 6 det bliver sendt til Roskilde til Katrine Marie, og hvor jeg inviterer Karoline til sladder, strik og te.