tirsdag den 13. november 2018

De 3 hotteste strikkebøger november 2018

Det er snart jul og i den forbindelse laver jeg en række indlæg her på bloggen med gode tip ig ideer til hvad du kan give en strikker i julegave... eller hvad du som strikker måske ikke vidste du ønskede dig.

I dag viser jeg de 3 hotteste strikkebøger på det danske marked lige nu (kilde Google + Saxo)


Nr 1 på listen kommer nok ikke bag på nogen. Det er min kollega og gode veninde Lene Holme Samsøe med EgoStrik en bog jeg naturligvis har i min reol og som jeg oven i købet har fået strikket fra også. Se bare her Mit egoprojekt for 2019 bliver helt sikkert en af de mange fede trøjer fra bogen.

Køb bogen her

Vis dette opslag på Instagram
Et opslag delt af Charlotte Kaae🇩🇰 Strikdesigner (@bykaae) den

Priktrøjen måske - så kan Leia og mor matche.


Nr 2 på listen er ingen anden end WestKnit BestKnits med den fine sjal bog. Jeg har ikke selv bogen, men har da sat en KAL i gang i Sommerfuglen, mens jeg havde strikkecafe der inde og før jeg gik på barsel. Det var et stort hit. Stephens sjaler ved jeg er super sjove at strikke og hvis du ikke tror mig, så se med på Instagram Tv hos Anne Mette (Du skal over på mobilen og ind i appen) det er hendes video nr 2 du skal se.

Køb bogen her Nr 3 er endnu en kollega og veninde nemlig søde Susie Haumann og hendes fine Booklet (hæfte) Keep it simple - super enkle og mega raffinerede trøjer og sweatre. Du bestemmer selv om du vil holde Susies afdæmpede grå nuancer eller om du vil gå all in og vælge vilde farver - Garn kommer jo i 1000 vis af nuancer.

Køb bogen her


Min favorit fra bogen, er helt klart den lange cardigan med dybe lommer. Selv ville jeg strikke den i en fed pink, flaskegrøn eller lækker gul. 

Hvilken af disse 3 bøger er din favorit, og har du en favorit opskrift fra dem?

Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisnings videoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop andre bøger på Saxo via dette link og støt mit arbejde med gode strikkevideoer