onsdag den 20. juni 2012

Lidt mere fra Grib garnet modeshow


Jeg har nu flere gange vendt tilbage til dette billede fra modeshowet, jeg er så vild med det tørklæde, der her er svøbt som en sari. Er der en der kan huske hvem designeren eller strikkeren var?

Persisk Nordisk Re-mix for BC-Garn, Inspiration


Jeg elsker solopgangen, jeg kan aldrig blive træt af den.  Lige nu er den rigtig god når jeg lige er stået op kl. 05:00. Her til morgen fik jeg med søvn i øjnene taget dette billede, som jeg bare må dele med jer. For det er netop solopgangen over havet, der var/er inspiration til trøjen jeg skal aflevere til BC-Garn om et par uger. Heldigvis er det sådan med sol opgange, at det er smukke uanset hvor du befinder dig, om det er i byen, på landet, ved vandet eller i skoven. Solopgange går ind og rør ved noget sart og smukt i en.Gulvet på Hovedbanegården har svagt inspireret til mønsteret og blusens form. Det er en inspirations kilde jeg slet ikke er færdig med at arbejde med. Hovedbanegården er et skatkammer af inspiration.


Sol mønsteret, er inspireret af de gamle solmønstre, og er fundet i en gammel bog for mange år siden, og tegnet som skitse, ærgerligt at jeg ikke fik skrevet titlen ned! Det var nemlig en super fantastisk bog.


Jeg håber på det gode sommer vejr er på vej tilbage, så jeg igen kan sidde ude og strikke, nyde fuglenes sang, insekternes summen, havets bølge-sang, og duften fra den varme hybenbusk... IDYL