tirsdag den 7. april 2015

Højdepunkter 2015 - Marts


Marts hvor blev du af?

Den ene dag tog den anden, pludseselig var det påske og nu er det April - Hvad sker der lige for tiden?

I marts er det igen blevet til en del undervisning, først var det hos Rasmilla på Amager, hvor jeg underviste i Grafisk gobelinstrik, en super hyggelig aften - Jeg kan afslører at der kommer flere workshops i Rasmilla i løbet af året.
En uges tid efter gik turen til Sverige, til Stick fest i Väst, en vidunderlig weekend. 

Short in English
This month has been most about teaching, First I had a workshop at Rasmilla on Amager - a week later I was teaching at Sweden's most popular knitting fair "Stick fest i Väst".

Mit Grafisk gobelinstrik, har vist sig at være ret populært, der bliver booket mange workshops, og da Inga fra Sallys spurgte om jeg ville lave et forårsdesign til bladet sammen med et portræt af mig, ja så kunne jeg slet ikke få armene ned igen. Jeg har derfor lavet en lille Mejse, strikket i rester. Jeg har bla brugt Yndlingsgarn fra Rasmilla, og lækkert mohair  og glimmergarn fra Permin. 
Mejsen kan strikkes lille som jeg har gjort det til bladet, altså i tyndt garn på tynde pinde - Man man kan også vælge et tykt garn og tykke pinde og på den måde lave sig en fin hynde til havemøblerne, eller være endnu vildere at tælle flere masker og pinde pr tern (læs opskrift) og på den måde kan man lave et tæppe, der enten kan bruges i sofaen, eller på gulvet alt afhængigt af dit garnvalg. 
Tak Inga. :-)

Short in English
The danish craft magazine Sallys has invited me to do a mini portrait and a design i Graphical intarsia for their spring magazine. This has been very exiting. I did a Tit, both in beads and a knitted one - using left over yarn.

Jeg sluttede måneden af med to gratis opskrifter for at fejre påsken. små tykke filtede kyllinger og fine huse i vævestrik med broderi.

Short in English
To wrap up the month and to selebrate Easter, I did 2 free patterns, Easter chickens and cute houses.