fredag den 6. juli 2018

Instagram strikketvJeg er mere end glad for Instagrams nyeste tiltag IGtv (Instagram tv). Selvfølgelig var jeg lynhurtig med at få oprettet min egen kanal, med en fin lille intro video. 

Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil med den, så den skildre sig ud fra min Youtubekanal. Planen er nemlig at poste begge steder 1 gang hver uge og kun om strik. Der er naturligvis mange der ønsker tutorials, men der ud over er der også en del der ønsker at se mere 'bag om' og videoer med design's - Hvad kunne du tænke dig at se?

På IG har jeg mulighed for at lave videoer, der er op til 10 min lange (60 min hvis du er en af deres favorit kanaler) - i høj format. Hvor de på YT kan være så lange som jeg ønsker og i det traditionelle bredformat - det er altså 2 forskellige videoer jeg skal filme, jeg kan ikke bare genbruge... og så har jeg alligevel genbrugt lidt og lagt en video fra IG strikke tv op på YT ;-)Sådan her ser den seneste video ud som jeg har lavet til IG strikket tv #IGstrikkeTV 

Den digitale omgangstæller finder du lige her 

Men hvad med dig, har du selv en kanal på Instagram hvor du snakker om og viser dit strik frem? skrive din @navn i en kommentar, så flere kan finde dig og dit IGstrikkeTV :-)

Læs hvad Instagram selv skriver om den nye funktion på Instagram  her

Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop andet strikkegear på Rito via dette link og støt mit arbejde med gode strikkevideoer