onsdag den 14. november 2012

Rulle rulle tælle...

Jeg ruller og ruller på mit gamle hånddrevne krydsnøgleapperat... Så jeg kan få sendt kit's ud torsdag... Betalingerne tikker ind, første kit er leveret, eller rettere afhentet... Livet som strikdesigner er fedt.

Design for Filcolana


Mit nye design for Filcolana er endnu ikke navngivet, og hvad den skal ende med at hedde er meget svært. Blusen er strikket i PWH (peruvian highland wool) i en base farve, og cirklerne der er huller er strikket i en anden farve.


Inspirationen er hentet ude på Amager, ude ved Ottetallet, hvor disse skønne bygninger er opført - jeg har glemt navnet på dem, er der en der kan hjælpe?

Inspiration

Som skrevet tidligere, var jeg med pigerne på tur til davidssamling, vi søgte inspiration til vores skøn skole projekt, hvor vi har vundet 10.000 kr... Pigerne følte sig meget inspireret, og det samme er jeg.

Pigetur

Jeg har 5 og 6 specialklasse på tur til Davidssamling. Vi ser på miniature malerier, på deres rammer. En sjov opgave

Blå blå blå

Jeg har tilføjet kjolen et empire snit, hvilket er udtagninger under brystet. Nu skal der glatstrikkes der ud af, og jeg har da også ekstra garn med... For i dag er der fagmøde landet over gennem video link. Og møder betyder mere strikketid... Glatstrik egner sig fantastisk til møder :-)

Jeg leger mere med mine collager


Alle når vel til det punkt hvor de bliver trætte af håndværkere... Hullet i skorstenen bliver til en brændeovn. Firmaet lovede os en leveringstid på 4 uger... for et par dage siden var deres murre forbi og lave hullet, og vi tænkte fedt, vi kan have ild i brændeovnen i julen... MEN NEJ uge 1... Og firmaet synes ikke at vi synes det var mærkeligt de lavede hullet nu... Det trækker helt vildt, og er mega koldt, trods pose med rockwool, der er stoppet op... Det er nogle søde folk vi har gående, og tidsfrister kan være flydende, og der kan ske ting - det er bare træls... 
Trappen sliber vi og maler selv... jeg håber vi kan klare det i weekenden.