mandag den 19. november 2012

Tju-haj så er der pakket og klar til en tur mere på posthuset


Salget af mine poncho kits har fået et forrygende start. Og der tikker stadig bestillinger ind, og betalinger går igennem. Jeg er faktisk klar til at kunne cykle på posthuset igen, mon ikke lige jeg kan nå det på vej til job i morgen - normalt sender jeg fredag eller lørdag, men i denne uge skal jeg ind på job alle dage, og så passer tirsdag bare bedst. Mine kits kommer snart i butikkerne til fuld pris som bliver omkring de 425-450 kr. så skynd dig og gør et godt kup.


Projekt skøn skole

I denne uge vil jeg dele vores projekt skøn skole med jer. Rummet vi skal sætte i stand er vores fællesrum, her er før billede nr 1.

Pop's leder tankerne mod

Sorte huller, vaniljekranse, røde læber....

Til jer der har problemer med min blog

Jeg ved der er nogen der har problemer med at læse bloggen. Jeg ved ikke om jeg har fundet den rette løsning, men prøv følgende ting.
opdater jeres Internet Explorer eller skift til Google Chrome, Blogger er den del af google, og for mig virker den bedst i Chrome, det samme gør mange andre ting.
Ifølge Blogger, er der intet galt med bloggen/blogger, men med ens browser. Beklager at jeg ikke kan forbedre tingene for jer her fra, håber I stadig læser med trods vanskeligheder.

Ha en dejlig mandag