tirsdag den 11. januar 2011

Mønstret bluse - indtagning til raglan

Jeg er ikke helt tilfreds med de 3 masker jeg har lavet mellem mine raglan indtagninger ved ærmet. Jeg tror at 5 eller 6 masker måske ville give en mere rolig indtagning, 2 hvid, 1 farvet, 2 hvid - eller 2 hvid, 2 farvet, 2hvid. Det må jeg lige prøve på str small og large. Det kan også bare være at det er fint nok, mønsteret bliver jo ædt op ved indtagnings kanst maskerne.

Under alle omstændigheder, skal jeg lige tegne mønsteret ind, så det kommer til at passe lidt bedere over bryst og ærme. godt nok kan det ikke komme til at passe helt perfekt, men det kan blive mere fint.

Small strikkes i ren Arwetta classic fra Filcolana i følgende farver 510 mørk blå ikke solid, og solid chock orange 252 en farve kombi som jeg er ret vild med.

Jeg mangler ca. 3 indtagnings om altså 6 omg i alt, før end jeg skal til at strikke på min kæmpehals. Derefter skal picot kanten sys op, der skal væves garn ind, sammensyning under ærmet, vask og blok... Og ja, så er trøjen faktisk færdig.

Jeg skal nu til at beregne hvor meget garn der kommer til at gå til str. small, se om der er garn nok, eller om der skal bestilles mere hjem...