onsdag den 20. november 2013

vinter udsalg på Möbiuspandebåndet - Kun i november,


Frem til 1. dec. har jeg valgt at sætte prisen 10 kr ned på denne opskrift. 

Hvorfor? 
Det er såmænd bare fordi, jeg skal have den over i min nye designfil. Du køber altså en af mine ældre opskrifter, i det gamle opskriftformat.

Hvad er der særligt ved denne opskrift?
Der er ingen vrangside, du strikker et stykke strik, der er lige smukt fra både ret og vrangside.

Hvilket garn og pinde?
Zitron Trekking, måske endda farvet af den svenske Tant Kofta, som mit er. eller et blødt alpakagarn, der passer til P 4 mm.

Køb opskriften her for kun 20 kr.

Åh de gamle pinde

                    

Et lille udpluk af mine pinde, de små fine strømpepinde og de lange jumperpinde. Strømpepindene er lige nu en lille samling af pinde der ikke er i gang, eller er kommet i mit fine Nameste etui (grundet manglende plads)... Nu står de og pynter, sammen med de jumperpinde jeg har valgt at gemme. Her er pinde med historie, de ældste og tyndeste er fra min Farmor, de lidt tykkere metal var min mors, træ og plastic er dem jeg har købt. Alle sammen pinde der har en betydning. Dem med gul tut, har jeg fået i gave, via et gavebyt på Ravelry, træpindene var fra da det først gik op for mig, at det rette værktøj, har en betydning. De violette, fra min tid på seminariet, hvor hverken pinde eller garn kunne blive tykt nok. Nu er de bare til pynt... Det samme er mine sjalsnåle :) 

Et online netværk for alle os der elsker garn
Der findes mange steder, hvor vi der elsker det der med garn kan mødes. Endnu et er på vej, jeg er lige nu med som konsulent på projektet. 

Hvis du skulle nævne tre ting, sådan et online-netværk skulle kunne, hvad ville det så være?

Min liste
1) vidensplatform, hvor jeg kan søge og dele viden.
2) inspirerede, jeg bliver ofte inspireret af at se, hvad andre laver, ærligt, jeg havde aldrig lavet garn graffiti, hvis ikke jeg havde set andre gøre det. 
3) social, altså en måde hvorpå vi kan "tale" sammen.