mandag den 24. juni 2013

Præcis 6 mdr til juleaften **^_^**

Her på Sankt Hans dag, har vi snart sommerferie, og så er der kun 6 mdr til jul... Det er den ene af Johannes døberens helende dage, vi fejre den som julen, aftenen før. Det har været min sidste religionstime i 5. og 6.kl en super time, den rundede årets hjul godt af, til jer der ikke ved det... Så er ham der Hans vi fejre Sankt Hans aften = helgenen Johannes. Måske var der 2 der hed Johannes, siden han blev forkortet til Hans... Det er 5. Klasses bud... Men man ved det vist ikke rigtigt;-)

Nu skal der strikkes, regnes årsregnskab, og spises frokost (jep den er god nok frokost lidt over 16)..., feta salat, med massere af frisk basilikum, pesto, tørrede dadler og mandler, og en humpel rugbrød under... Det kan varmt anbefales.

Vi elsker vor land men ved midsommer mest

Man kan vel begynde at kalde det en tradition, når vi nu på vores 2. År i Strøby Egede, er med naboen i Solgårdsparken til Sankt Hans. Jep det er min trøje for Karen Noe som naboen er i, den er rigtig fin til hende. Fedt når nogen kan bruge det man strikker :-)
"Vi vil fred her til lands, Sankte Hans, Sankte Hans" hvornår pokker, blev Johannes døberen til en Hans? Det er dagens spg i religions undervisningen i 5. Kl. Sammen med en masse andre Sankt Hans spg. Sidste religions time, sidste idræts time... Sidste uge.

Vuf Vuf cardigan for Filcolana

Jette strikker vuf vuf cardigan, til vuf vuf serien, der består af en sparkedragt str 3mdr til 2 år, en cardigan str 9 mdr til 6 år og en kjole i samme str.