lørdag den 28. august 2010

Kolinihave strik-in

Efter en træls arbejds dag, tog jeg s-toget til Skøvlunde for at mødes med et par dejlige strikke tøster, til en omgang kolinihave strik. Vejret var perfekt, og selvskabet fik hurtigt mit humør i top igen...
Alle strikkede på nogle skønne sager - dybt inspirerende at se hvad andre går at laver. Farvesammensætning, garnkvalitet, pindetykkelse osv... GUFLige et kik ind i Mettes skønne kolinihave... Lækkert ikke!

Jeg elsker den gamle stol bagerst i rummet, med et par henslængte farmortæpper... Jeg har selv haft en da jeg flyttede hjemmefra, den blev tyndslidt, og kasseret, jeg har nu drømt om at få en sidenhen. En til soveværelset, så man kan sidde der og strikke, eller bare sidde og nyde udsigten, og en god kop kaffe... Jeg er ked af jeg ikke har flere gode billeder af huset, for skønt og smukt det er det!
Et bevis på at sommeren endnu ikke er helt forbi... Hvepse, myg og andre flyvende djævle blev ristet med denne insektdræber. Hvis vi får mygge problemer her ude, må jeg bestemt have fat i en... Mega effektivt mordvåben!


En anden jeg er helt sikker på også må eje en er Dutte...Det er ikke hver dag man se en nyde et insektdrab så meget... Udtrykket i hendes ansigt, er næsten film-værdigt...

Det har været fantastisk at møde alle disse strikke tøser hen over sommeren, vi har jo længe skrevet samme på ravelry, men ægte møder med strikketøjet og en god bid brød, er nu at fortrække.

Næste gang vi ses er hos Lisbeth aka Bettedesign, hvor Bente Geil aka Geilsk holder workshop... Glæder mig til gode grin og nye ideer.


Nu vi taler om nye ideer, så gav Mette mig en god ide til hvordan de sidste perler skal bruges på tørklædet til håret.

Når jeg er færdig med alle 6 knapper, vil jeg med løs hånd strø (brodere) perler over hele tørklædet.

Tak Mette :-)

Og tak piger for en dejlig dag