fredag den 20. februar 2015

Strik en hue, når du skal prøve mønsteret og farverne af!


Jeg håber ikke I er trætte af mønsteret her, for det er jeg ikke endnu. Fik fæstnede pompon på den ene hue i går.

Short in English 
Hope I dont drive you crazy with this pattern. I just cant get enough of it. Normalt strikker jeg meget løse huer, for at have plads til alt mit hår, men denne gang er den en stram lille hue, der kun kan bruges når jeg har fletning eller løst hår. 

Short in English 
Normally I prefer a slouchy hat to fit my hair under. This time I have made a fitted hat, that only fit my head, when I braid my hair. 

Huen her kom til da jeg skulle beslutte hvilke farver mit design for Filcolana skulle have, strikkeprøven skulle jo have en hvis størrelse for at jeg kunne se om farverne virkede.
Jeg kender garnet og jeg kender min strikkefasthed i det, 29 m på 10 cm, så var det bare at måle omkredsen om hovedet og gange op. Mønsteret gik næsten op i tallet, så efter ribben fiflede jeg lidt med masketallet, så det passer. Jeg var så tilfreds at jeg strikkede hele 3 huer og er i gang med et par sokker i dette mønster... ELSKER det

Short in English
When I had to combine the colours for the Filcolana design, I made this hat, to be sure. The swatch had to be big, therefore I made a hat, and an other one and a third one, and some socks... Yes Im sure, the colours and the pattern works :-)

Rigtig god weekend have a nice weekend