onsdag den 27. marts 2013

Klar til tryk - næsten da

Nu skal filen bare lige gemmen Michael, og så skal den sendes til tryk. Som du kan se er der 4 sider, tænker det bliver et lille hæfte, trykt på lækkert papir. Jeg tænker at det kunne være fedt i kvadratisk form, men skal lige tjekke priser.


Endnu en dag ved computeren

Og jeg er slet ikke træt af det... Med lidt kyndig hjælp fra den søde Michael, får jeg langsomt men sikkert sat min opskrift til mit første kit op, og samtidig lavet en skabelon at arbejde i for fremtiden.

Næste projekt bliver at få tegnet en ny baggrund til bloggen, og ændre lidt på layoutet. Baggrunden skal håndtegnes, og samtidig, bliver tegningen også en del af layoutet til Dimserier... Altså præcis som det er nu, hvor bloggen og krydret strik har matchede layout.

Klippe prøve

Jeg har lavet min opklipning over 7 masker, hvor jeg har strikket med farve a og b på skift i et lille 1-1 mønster der er forskudt. Derefter har jeg i 3. M fra mønsteret syetbagsting gennem alle masker, i begge sider, klippet den midterste maske. Taget masker op i kanten. Strikket rib, derefter, har jeg syet min klippekant ind. Hevet og stedet lidt i det - det holder :-)

Min bekymring gik på om en klippet kant i angora kunne holde til træk og slid, om den ville være for tung eller om det bare ville se træls ud.

Jeg synes det er løsningen, mønsterstrik frem og tilbage, og den vrang pind med dominans, den volder problemer for de fleste.

Lige 5 cm mere

Og så skal der tages en beslutning... Skal jeg strikke rundt og klippe, eller strikke frem og tilbage...
Blusen skal have en åbning over venstre skulder, der skal lukkes med en knap, og så ellers bare være åben ned efter.