tirsdag den 4. december 2007

pirat luffer

Er i gang med disse super fede pirat luffer, der er en gave til biiib. De er virkelig sjove at strikke, og måske faktisk et godt begynderprojekt, hvis det er første gang man skal strikke med mere end en tråd garn. Det der gør det nemt, er de mange skift, så længe man ikke strammer garnet, eller holder det for løst, kan det stort set ikke gå galt. Kraniet bliver gentaget 3 gange, når det første er strikket, kan man stort set ligge diagrammet væk, det tykke garn gør det nemt at se hvordan mønstert er.


Bagsiden af luffen er omend ikke lige så fed, så meget dekorativ, og yderst enkel at strikke. Inde længen skal jeg til tomlen, der som bagsiden strikkes i lange tern. 7 timer vil jeg skyde på det tager at strikke disse luffer, vel at mærke hvis man er en langsom strikker som jeg.
opskriften findes her priate mittens så mangler du en hurtig julegave, er der stadig tid. Jeg har strikket disse op i en Alaska fra garnstudio, men synes de bliver lidt store, måske en karisma også fra garnstudio er endnu bedre.???