fredag den 18. oktober 2013

1, 2, 3....60 farver 15 kg garn


Har brugt eftermiddagen på at tælle lager op, 15 kg er ca hvad jeg har liggende i Peruvian Highhland wool fra Filcolana. Og skal nok købe en 10 - 15 kg mere på mandag. Der går en pæn sjat garn til, når jeg både bruger det til kits og workshops... 
60 skønne farver, glæder mig til at lægge garn op i morgen :-) 

Efterårs S.I.Fs tørklæde med magiske nøgler


Efterårets Strik I Fællesskab; Tørklæde med magiske nøgler.

S.I.Fs  Strik I fællesskab, er min danske betegnelse for det engelske KAL Knit along. Efterårets S.I.Fs bliver mit tørklæde med magiske nøgler. Der kommer ikke nye detaljer hver uge, men blot et stykke strik som vi strikker på samme tid. 
Plan
Uge 44: Strikke bobler og vinde magiske nøgler Link til del 1
uge 45: strikke første del af diagrammet Link til del 2 
uge: 46: strikke tredje del af diagrammet Link til del 3
uge 47: strikke sidste del af diagrammet Link til del 4

Hvordan?
Meld dig til i denne post, ved at skive en kommentar til posten
Det er muligt at deltage på 2 måder, enten har man købt opskriften til 40 kr og selv sørger for garn, eller også har man købt et kit til 320 kr + porto hos mig. Kit bestilles på mail knitting@bykaae.dk mærk Kit
Garnet til magiske nøgler kan også købes hos mig, garnerne sælges i 20 g nøgler til 18 kr stk, der kommer en selvstændig fil med garnfarver i morgen. 

Forbrug
300 gr Peruvian highland wool fra Filcolana
rundp 5mm, eller den pind der giver dig en strikkefasthed på 18 m og 24 p.

Facebook gruppen bliver centralt omdrejnings punkt...
Hver tirsdag under vores strik i fællesskab postes der billeder i facebook gruppen, der ydes strikkehjælp dagligt (det betyder at jeg logger på FB et par gange om dagen).

Det river og ruskerEr vågnet til et dejligt blæsevejr, en smuk himmel, og den skønneste duft af kulde, våd jord og hav... Det kan kun blive en god dag. 

Og lige et tak til alle jer der efterspørger Dimseriere der ude på bibliotekerne, jeg sender rigtig mange i disse dage - så tak :-) og selvfølgelig tak, til alle jer der køber den hjem til egen strikkebogssamling :-) 

Rigtig god fredag til jer alle