mandag den 4. februar 2008

Pippi - Slytherin - Cardigan


Endelig blev de færdige, næsten, mangler stadig lidt ender... MEN så FEDE er de på. Garnet i baggrunden er fra Lisbeths butik, Heidi, Lone og jeg var i sommerfuglen efter bøger, og endte inde hos Lisbeth, hvor vi sad og strikkede, hygge snakkede og drak kaffe i et par timer. SÅ hyggeligt.

Finaly - The Pippi socks are done. Lone, Heidi and I have been knitting at Lisbeth to day.


Hos Lisbet fik jeg strikket lidt mere på Slytherin gobelin/Intarsia sokkerne, så jeg er nået lidt længere end billedet viser. De bliver helt perfekte...

I've got a little bit longer on the Slytherin, but this picture dos not show it. They are going to be just perfect.
En af de bøger jeg købte i Sommerfuglen var Classic knits for men, fordi han fortjener det, Michael er så dejlig at han bare elsker mit strik, og lang hen af vejen bære over med hvor meget det fylder. Derfor købte jeg hos Lisbeth ind til denne FEDE cardigan, med små lommer.

One of the books that I've have bougth to day at Sommerfuglen is Classic Knits for men, becourse hi's worth it, Michael just love my knitting, and have accepted how much space i takes. Therefor I've bougth the yarn for this Cardigan at Lisbeth. It's so cool.

Operation Påskeglad


Påsken betyder noget helt særligt for mig, elsker påske som andre elsker jul. En særlig person er skyld i dette, nemlig Lise.
Derfor er jeg helt med på denne lille bliv påskeglad leg, se mere her
The easter mean more to me than x-mas, I love easter as most others love x-mas, Lise got all to do with that.
Thats the reson why I'll also will join this little happy easter game. For more