onsdag den 22. juni 2016

Spar 50% på Charlotte Kaae's opskrifter


Du læste helt rigtigt, til og med fredag kan du spare 50 % på alle de opskrifter jeg har i min Ravelry Shop. Følg linket her

Når du kommer ind på min shop, kan du se hvad opskrifterne koster, når du lægger i kurv og går til kassen, trækkes der automatisk 50% fra dit køb. 

Hvorfor holde et så voldsomt salg tænker du nok. Det skal jeg fortælle dig, det er rent faktisk en del af min markedsføringsstrategi jf Month of Biz love med Tara Swigger. 

Lige nu arbejder jeg på at komme op i top 20 på Ravelry, en af mine gode kollegaer "Dutte", der er en haj på Ravelry, fortalte mig lidt om, hvordan man kan komme i top 20 på Ravelry, og det handler bla om, hvor mange der klikker sig ind på ens opskrifter, hjerter og kommentare tæller naturligvis ogås i dette regnskab.

Så med de 50% håber jeg på en masse klik og naturligvis en masse salg. 

I og med at jeg arbejder på at komme ud internationalt, går de penge jeg tjener på mine opskrifter på Ravelry, til oversættelse samt redigering af nye opskrifter (ca 12-1.400 kr pr opskrift) Dit køb er med til at gøre min drøm mulig - TAK for din støtte.

Lad mig vide i en kommentar herunder om du har klikket ind på mine opskrifter, browsed lidt rundt iblandt dem og måske benyttet dig af dette tilbud. Rigtig god onsdag.