lørdag den 23. april 2011

Opskrift i hendes verden

Min gode strikke veninde Charlotte sendte mig en sms i dag... "Hold da op du er kommet i fint selvskab - jeg troede bare det var en almindelig opskrift... ;o)" Jeg undrede mig meget  over hvad pokker hun mente, og tænkte mon jeg er på strikke kursus med en kendt ;-)
Men nej det var ikke det - Charlotte mente min opskrift i Hendes Verden uge 17, jeg troede det kom på tirsdag, for det var ikke kommet frem i Irma i dag.... Efter lang tids sms'en frem og tilbage, tog jeg mig sammen og gik i Irma igen... denne gang spurgte jeg efter bladet, - Og det var der....

Ohhh hvilken fryd, jeg havde læst strikke tillægs bogen igennem inden jeg nåede til kassen... løb op i lejligheden og tvang Michael til at tage en flok billeder... Min glæde vil ingen ende tage, jeg er så tilfreds, og vil helt sikkert prøve om jeg kan få flere opskrifter i bladet igen.

Det kan godt være at jeg ikke tjener min strikke løn ved at sende opskrifter ind til magasiner, men for pokker de laver nogle flotte opsætninger til deres foto shoots... Se lige hvor sko og bluse matcher, og modellen, hun er også bare lækker.
Personligt tror jeg at jeg må eje de fede sko der er fra Barund CPH. Gul er jo min yndlingsfarve.

Tak til Inga Walløe fra Hendes Verden, fordi du allered sidste år tog min opskrift til dig, og fandt den så god, at den skulle i et tillæg - TAK.