søndag den 22. august 2010

Kæmpe sjal med bollywood blomst


I en længere periode har jeg strikket på dette sjal, garnet er Cherry tree Hill lace, pinden er pind 2. Teknik glatstrik med udtagning på midten ved at slå om - og danne nye masker på denne måde.

I går aftes kunne jeg mærke at det var begyndt at kede mig med glatstrik nu ca. 400 masker. Så for at give lidt adspredelse, brodere jeg spejl og palietter på, så det danner spejl-blomster på sjalet.


Tanken er at hele den glatstrikket del skal fyldes med disse spejl-blomster. Kanten skal strikkes i samme grå silkegarn, som jeg bruger til at brodere spejlet med.


Der er lang vej endnu, hvis dette skal blive et kæmpe sjal, jeg har heldigvis garn nok. Det var en jule gave fra min søster, der ingen frostand har på garn. Så hun var gået ind i Tante Grøn i Odense, og sagt, Jeg skal have en gave til min søster, hun er sådan en strikke nørd. Der skal være nok til en bluse, og så lidt ekstra... Den der er pæn - hun går til kassen med 800 g cherry tree Hill og var ved at dø langsomt da hun skulle betale... Min søde søster troede det var billigere at strikke end at købe en færdig sweatter... Hun ér kommet på nye tanker.