onsdag den 12. august 2015

Månedsgaven på By Kaae - august


Only in danish

Vinderene af Juli gaven findes i linket  og så efterlyser jeg vinderen fra Juni kik i dette link og se om det var dig der vandt, får jeg ikke svar fra Juni's vinder inden onsdag i næste uge, trækker jeg en ny vinder.

Som du nok har bemærket, er der sket en ændring i strukturen her på bloggen efter sommerferien, dette betyder bla. at dagen for månedsgaven er rykket, normalt foregår trækningen og den nye gave, hver den første tirsdag i månedene. For fremtiden vil dette foregå den første onsdag i hver måned. (og ikke den anden som i dag).

Uden mere snik snak fra mig. 

8. september udkommer Marie Mønster Døllner med hæftet Efteråret kalder. 

’Efteråret kalder’ er en af efterårets mest spændende strikkeudgivelser. Hæftets poetiske billedunivers understreger de 10 elegante designs’ enkelthed og rødder i en nordisk minimalistisk og funktionel designtradition.  

Hæftet indeholder 10 opskrifter på strikkede pandebånd og huer. Måske har du allerede været forbi Maries Facebookside og smugkikke på de skønne modeller, hvis ikke, så kik forbi - hvis du som mig elsker gode strikkede huer og pandebånd så er dette hæfte lige noget for dig.

Om Forfatteren
Marie Mønster Døllner (1982) har en professionsbachelor i tekstile fag og formidling og desuden en cand.pæd. i didaktik materiel kultur. Til daglig arbejder hun i garn- og broderiforretningen, Sommerfuglen, i København. ’Efteråret kalder’ er hendes første udgivelse.Deltag i lodtrækningen om et hæfte, ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg.