mandag den 6. april 2020

Dobbeltstrik - fine kanter og montering i dobbeltstrik (Fra min online strikkeklub)

www.bykaae.dk
I min online medlemsklub som igen netop er åbnet op for salg af pladser havde vi på vores sidste modul om dobbeltstrik. En af kursisterne Birthe, vil rigtig gerne strikke en jakke, men frygtede monteringen i dobbeltstrik. 

I dag giver jeg dig en lille smagsprøve af hvordan det ser ud når jeg underviser live i min medlemsklub via Facebook. 

I forvejen før vi gik live havde medlemmerne en uge for inden modtaget et undervisningskompendium om basis dobbeltstrik på mail, og i det dertilhørende modul i den lukkede facebook gruppe har vi arbejdet med emnet. Onsdag aften kl 20:30 samles vi til live undervisning i den lukkede Facebook gruppe og ud fra de spørgsmål der har været til dobbeltstrik gennem ugen. Det har bla. været om at få kanten fin og så om sammensyning af dobbeltstrik.  

Det er ikke alle i gruppen der ser med mens vi er live, men de der gør har mulighed for at stille spørgsmål imens og som du kan hører er der ind i mellem en livlig debat i gang. Teksterne fra live videoen er ikke med her, men da jeg læser højt kan du nok fornemme det. 

Denne gang er det medlemsklub nr 4 som starter op, og som medlem har du adgang til alle de materialer vi har haft siden start - arbejder vi med et emne der ikke lige er dig, er der massere af "gamle" emner at tage fat i f.eks. det om dobbeltstrik. 


Hvis du overvejer om min online strikkeklub er noget for dig kan du læse mere her. Jeg lukker for salg d. 13. april kl 20:00,  og der er max 250 pladser. Næste gang jeg åbner først for pladser igen til efteråret. 

Jeg håber du kunne bruge dette lille strikke-tip 
Rigtig god Strikkelyst
Charlotte Kaae

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Og glem nu ikke at du ved at shoppe via reklamelinks (billedet her under) på min blog er med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisning her på bloggen.