torsdag den 13. februar 2014

Design i Kreativ strik


Langt om længe kan jeg løfte sløret for noget af mit hemmelige strik. Nemlig sokkerne som jeg i september designede til Kreativ strik. Læs mere om mine overvejelser i forhold til garnet og selve designet her.

Sokkerne er til strikkeren der gerne vil udfordres, her er både farvestrik og snoninger.


Sammen med sokkerne designede jeg også et sæt futter, der bliver på fødderne. De er efter samme mønster som sokkerne, blot kortere. Vil du smugkikke lidt i bladet inden du køber det, kan du se alle modellerne her opskrifterne må du hente i det fysiske blad.

Strikke og malebog - Ulven kom hjem


I dag kom der post fra min strikkedame Susan, nemlig mit tæppe til Strikke og Malebogen, dette er som før sagt til drengene. 
Jeg har lagt det i sofaen, for du kan få en god fornemmelse af  hvor stor den er. Jeg kan se mange muligheder i at strikke tæpper, puder, applikationer, vægbilleder osv - i teknikken jeg har valgt at kalde for Grafisk gobelin

Susan er allerede startet på tæppet til piger, det som jeg ikke kunne få snøvlet mig færdigt med... Mens hun strikker det, strikker jeg på en sommerbluse til Kreativ Strik i lækkert lækkert silkegarn fra BC-garn, Jaipur silke.