mandag den 29. september 2014

Charlotte Kaae kuffert show i Otterup


I weekenden var jeg i Otterup på Fyn med mit kuffert show. Omkr 50 garnglade kvinder var mødt op til en hel lørdag i garnets-tegn... 



Hele Otterup bibliotek var smykket i strik, her viser Irene sine to søde børnemodeller frem... Kjolerne har hun selv fundet på... Jeg er ret vild med dekorationen.



Irene viste flere modeller frem, alle i eget design. Det Irene bedst kan lide er detaljer... Så som hul-snoningen om denne kile.



Jeg elsker at biblioteket har udstillet både strik, hækling og uld... Og netop ulden vil jeg skrive mere om i denne uge... Sånefår er en spændende menneskeskabt race, der giver et super smukt garn. 



Nu er Otterup faktisk ikke helt ukendt for mig, jeg har nemmelig boet nogle år i Tommerup... Så det kom ikke bag på mig at jeg ville løbe ind i nogle kendte ansigter... Men at det skulle blive min tysklærer fra folkeskolen, det kom nu alligevel bag på mig... Anne Lise, var klart en af de rollemodeller, der har været med til at danne min lærerprofil. Jeg er glad for at Anne Lise stadig er en del af den dansk folkeskole, og putter god tyskundervisning i ungerne.