tirsdag den 7. februar 2012

Flerfarve workshop i Ribe eller rettere Barmming


I dag har jeg mødtes med Astrid. Astrid, var hende der bookede mig hele vejen til homeparty i flerfarvestrik i Ribe, eller rettere Bramming. Med til mig havde hun alle disse skønne billeder fra dagen. Pigerne havde insisteret på at strikke tørklædet, så jeg redgierede kompendiet fra pulsvarmere til tørklæde (hvilket var en let sag, for det har været sådan før). 


Astrid (i forgrunden) havde bestilt masser af garn til dagen, de blev nøje vejet, og sammensat til magiske nøgler. 12 kvinder og masser af garn. Det blev nogle fede nøgler.


For det meste kunne de vestjyske kvinder klare sig selv (hvis nogen er i tvivl, så er vestjyder ret skrappe til det med strik)


Ind i mellem foregik der lidt undervisning for alle, men oftest var der mere tale om en smule vejledning. Se lige et fællesbord, hvem der bare havde gildesal :-)


Skønne bunker af garn, klar til at blive viklet. I forgrunden anes en taske til rundpinde, jeg siger jer den er et hit, jeg er nu også den lykkelige ejer af en ja og så lige én til... Tak til alle pigerne for en super hyggelig eftermiddag.

Skulle du få lyst til at booke mig til et kursus (butik) eller et homeparty (privat) så læs mere her