tirsdag den 30. oktober 2012

Kylling på rodfrugter

Ide til aftensmad efter årstiden
Kyllinge her lår
1 kg blandet rodfrugter her, rødbede, gulerod, knoldselleri, pastinak
3 stege peberfrugt
5 fed hvidløg
1 rødløg
1 tsk honning
1/2 dl æblecider eddike
Salt peber og timian
Sesamfrø og pinjekerner

Bradepande med rist

Læg risten i bradepanden
Hak alt grønt groft og læg det i bunden læg kylling oven på. Pisk honning eddike og krydderier sammen, fordel over retten, drys med frø og kerner.

Bages i ovnen ved 220 grader på varm luft i 45 min, eller til kyllingen er gennemstægt.

Så er der lukket af med usynlig rib aflukning

Hold nu op det har taget lang tid at få lukket 1 sølle ærme, og nu til nr 2.

Dimserier har fået sin egen fane

Har siddet og fiflet lidt med bloggen de sidste par dage. Der er kommet nyt faneblad i toppen til min nye bog der udkommer inden for nær fremtid, så har jeg omdøbt en fane, nemlig workshop - den hedder nu workshop kalender. I højreside under krydret strik finder du en række vejledninger, sådan gør du.
Håber den nye opstilling er til nytte og gavn for dig.

Anbefaling - Hovedstads af Sidsel Sangild


Min gode strikkeveninde Sidsel har netop udgivet endnu en lækker hæklebog, i torsdags fik jeg hendes skønne nye bog - og den er bare for lækker. Designet der ses på forsiden hedder Irmahønen, og dem SKAL jeg lave, de er jo super fede. Og fingerløsevanter kan man ikke få nok af. Bogen kan b.la. købes hos Rasmilla for den nette pris af 100 kr. følg linket her


Jeg har lånt billedet her på Sidsels egen blog, for at vise jer de 10 designs. En ting er sikkert, med Sidsel er der ingen farmor hækling, det er nyt, det er hipt og sjovt og anderledes. Så næste gang jeg ses med Sidsel bringer jeg min hæklenål og lidt Arwetta Classic med mig, og så må jeg i sving, overvejer at tage på workshop i Sommerfuglen  ons d. 28 nov. for hækling er som du nok ved ikke min stærke side. 

Tillykke med bogen Sidsel

Pistacie Pavlova

Nu begynder det at ligne... Jeg mangler lidt kanter, og en lang rib forneden. Og så monitering selvfølgelig. Tror jeg vil se lidt i min mønster bogsamling og finde en perfek kant

Ny telefon

Jeg har fået ny telefon, eller rettere Michael fik ny, og jeg fik hans iPhone 4. Mit spg til dig er... Er billederne i en bedre kvalitet end de plejer, når jeg blogger fra mobilen?