tirsdag den 2. november 2010

Halloween-strikMåske nok den bedste strik-in i år. Dorte inviterede til Halloween strik-in, og vi kom mange, alle havde noget med. Merete havde disse skønne Græskar edderkoppe boller med, de var bare et hit.
 Det er lidt fedt at der er nogen der har sådan en skøn kælder, hvor vi kan mødes så mange bare for at strikke, snakke, grine og spise skønt bageværk. I sådan et forum lære man så meget ny om strik, garn, steder hvor man kan købe mere garn, strikke pinde, opskrifter, evt. fejl i opskrifter, eller hvordan man læser en bestemt designers opskrifter...

Bedst af alt, er nu at se alt det strik der er igang. Personligt er jeg helt vild med de to Seyfarth fugle jakker der er i gang.
 Af teknik der blev delt ud, var der blandt andet strik på Bulgarsk... Slavi og Dutte havde vist lidt af en fest, om Dutte fik lært det der Bulgarsk strik, melder historien ikke noget om endnu.

Det siges at teknikken gør en noget hurtigere, så overvejer bestemt.
 Der var mere blær fra den skønne Slavi,  nemlig at spinde på håndteen, misundelsen siver ud af mig, hvor ville jeg gerne mestre dette håndværk!

Jeg var ejer af en håndteen, men det ligger ikke i mig at kunne spinde tyndt fint garn, mit bliver til tykt reb. Derfor gav jeg min til Dutte, som tak for at hun teststrikker lidt for mig.
Hun får sikkertogså mere glæde af den, end jeg har haft. Her hjemme lå den bare og hånede mig, lige op i fjæset, for ikke at kunne spinde... :-(

Jeg vil lige tilføje, at Slavi's håndspundne garn, bliver rigtig flot, imponerende!
 Christina havde taget sit elektriske  krydsnøgle apperat med, endnu en genial opfindelse, det går bare stærkt... Overvejer bestemt om det var en ting jeg bare må eje...

Ind til jeg gør, har Christina nu sagt god for at jeg bare kan komme forbi og låne hendes. SØDT.
Hygge snak kage strik opskrifter

Glæder mig allerede til næste gang, den 13 november til garnpakkeleg.