mandag den 9. januar 2017

Strikke Bootcamp - en god start på året


382 skønne strikkere strikker med i min 5 uger lange Strikke Bootcamp - er du en af dem?

I november indbød jeg til en 5 ugers gratis Strikke Bootcamp via e-mail, jeg havde en forventning om at omkring 100 strikkere ville have interesse i at strikke med - der blev jeg overrasket 382 personer meldte sig til. 

I fredags fik deltagerne deres første lektion via mail. 

Opgaverne er tilrettelagt ud fra en række spørgsmål som jeg har modtaget i løbet af året. 
  • Hullet under ærmet i en sweater, hvordan undgår jeg det?
  • Mit strik er så stramt at jeg næsten ikke kan strikke over ærmets masker når jeg sætter det til - hvad gør jeg 

Du kan følge med på #Bykaae_Strikkebootcamp

På sigt bliver det muligt at købe dette online kursus, men i skrivende stund er det blot for de 382 tilmeldte, der har meldt sig som testpersoner. 

Nyt på Youtube

Ud over min Strikke Bootcamp, har jeg startet året op men en række skjulte videoer på min Youtube kanal. I fremtiden vil jeg fortsætte med 1 gratis video hver uge, men ud over det vil jeg lave længere undervisningsvideoer som disse i Bootcampen, som man køber sig adgang til.

Det betyder at jeg får lavet mange flere videoer til mine opskrifter, hvor jeg kan nævne mere dybdegående information - da indholdet kun er for dem der har købt en opskrift. En super god service som jeg glæder mig til at forkæle mine kunder med.

Har du købt en af mine opskrifter og drømmer du om en forklaring på noget på video - så spørg endelig- Det er ikke sikkert jeg laver den med det samme, men jeg vil forsøge at imødekomme alle forespørgsler.