tirsdag den 17. juli 2012

Når lærken slår sin trille for BC-garn - godkendt


I dag har Marianna på BC og jeg haft en længere snak på mail, og er blevet enige om et endeligt design. Nederdelen blev forlænget, som I også har foreslået, og så har vi tilføjet en lille top, så det bliver et sæt.  Jeg kunne have lavet en kjole, men jeg kan nu meget godt lide at toppen, og nederdelen, kan bruges hver for sig.


Jeg strikker i Alba, der er en 100% økologisk bomuld i en lys farve der er min base og en vildt lækker grøn, der er mit mønster og mine striber. Dette bliver mit første design i bomuld, det bliver vist super sødt og feminint, det glæder jeg mig til.

Design spørgsmål:
Skal der lynlås, knapper eller elastik i lindingen? Hvad foretrækker du? Personligt er jeg til lynlås.

Bohemian poncho for Mohair by Canard

Så fik det magiske nøgle sat spark i den ellers tunge grå kant, de brændte farver er skønne at arbejde med. Retrillernes tekstur er perfekt på p 5. Jeg strikker på mine Cubic fra Knit pro, jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om pindene, ind til nu, kan jeg ikke rigtig se forskellen på dem, og de runde. Måske får de mig til at holde hænderne i en anden stilling, en bedre stilling, jeg kan mærke, at for ikke at skulle holde på en hjørnekant, så skal jeg vride lidt i håndledet. Jeg er ikke øm i hænder eller arme, så måske er det det de gør???
Under alle omstændigheder, er p5 perfekt for min tidsramme, det betyder at strikken går hurtigere, og jeg kan nå at regne opskrifter. hæfte ender på Støj, uden at få for meget stress på.