tirsdag den 4. december 2018

Julehygge for strikkere 2018

Jeg har fundet 3 skønne steder på nettet, der julehygger om dig med massere af strik.Nr 1 By Hjort sisters  en super hyggelig blog, der drives af de super kreative tvillinger Anja og Anita. På deres blog finder du en skøn adventskalender, og en masse fine opskrifter på det sødeste julepynt, både for strikkere som os og for dem der hækler. Som det fremgår af billedet ovenover, har søsterne også en instagram profil af samme navn.


Nr 2 Filihunkat, Lene har lavet en syvejledning på den fineste projektpose, og selv om hun skriver den er til hæklere, så er jeg nu ret sikker på at strikkere også kan bruge den. Lene kan du også finde på Instagram som Filihunkatten

Nr 3 er Rito* du deltager ved at klikke på dagen låge og udfylde formularen og ja, du kommer på deres nyhedsbrev, det er der ikke noget farligt i, og du kan altid afmelde det igen.  Og hvis du i forvejen skal juleshoppe* lidt garnguf og bløde julegaver, så finder du de bedste tilbud lige her* Har selv lige lagt en handel i dag... på lidt hårde "bløde" julegaver.

Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.
Affiliate links er markeret med *

Shop på Rito via dette link og støt mit arbejde med gratis materialer