torsdag den 28. maj 2015

Mit første webinar / hangout - Sådan vikler du et magisk nøgle


JUBIII mit første webinar eller hangout lykkes, hvis du har lyst til at gense det, så kik med her, hvor du får en hel time ganske gratis om hvordan du vikler magiske nøgler.

In English
My first webinar in danish :-)

Charlotte Kaae's Top 5 strikkepinde 2015


Signature needles Arts
Min favorit pind pt er min P 5,5 mm  Signature, som jeg har købt hos Familien Davidsen. Ikke nok med at den er super smuk, så har den også et fantastisk greb og en dejlig lang spids (hvilket er deres speciale), der gør den helt eminent at strikke blondestrik, snoninger og farvet mønsterstrik med. Wiren passer ikke på alle spidser, hvilket gør at overgangen mellem pind og wire er super glat, og maskerne glider helt problemfrit fra  den super bløde wire til pind.

Pris
Rundpinde komplet med valgfri wire, 395,00 kr./set. (det er prisen for en str)
Ekstra wirer, 60 - 80 - 100 - 120 cm. 175,00 kr./stk.

Pinden er dyr, og jeg vil mene at det er noget af en udgift, hvis du skal købe alle tykkelser og alle længder. Men helt klart en super invistering at købe din favorit pind. For mit vedkommende er det P 5,5 og 3,5 mm jeg har investeret i. Det her er  L U K S U S pinden, det værktøj du bruger mest, og har brug for ALTID giver dig det bedste resultat.Knitpro
Nr 2 er mine Knitpro's, her har jeg alle typer pinde i alle tykkelser, jeg har dem både som udskiftelige og med fast wire. Før jeg mødte Signature, var Knitpro min klare favorit. Det er der flere grunde til. Først of fremmest er der en pind til et hvert strikketøj, jeg nyde at kunne strikke på forskellige typer pinde, træ, metal, karbonz, akryl - korte eller lange spidser, runde eller firkantet.

Det en god pind til prisen. Akryl er de billigste og Karbonz de dyreste. En anden cool ting, er at der er garanti på pindene, det er let at bytte defekte pinde,dem er der  efter rygtet en del af, selv er jeg kun røget på 3 stk i løbet af de 5 år jeg har strikket med pindene.  Jeg har ikke problemer med at pindene skruer sig fri, når blot jeg bruger mit værktøj til at spænde med, og ikke har for få eller for mange masker på pinden. Særligt når jeg har for få masker på pinden, har de det med at arbejde sig løs - MØJ TRÆLS.

Pris fra ca 60 kr og op for pind og wireAddi
Når jeg strikker blondestrik sværger jeg til Addi lace pinden, du ved den der er guldfarvet med rød wire. Jeg elsker at den har en belægning, der holder på mit garn, at spidserne er virkelig spidse. Når det så er sagt, så må jeg indrømme at det også er de eneste pinde fra Addi jeg holder af, deres kliksystem er ikke lige mig - men jeg ved at det er her vandene deles, enten er man til knitpro eller Addi.

Priser ca 45 krHiya hiya
Hørte jeg om i et podcast for nogle år siden, da jeg så pindene i Sverige i vinters måtte jeg naturligvis købe et par pinde og prøve dem af. Jeg er ret vild med pindene, og så er det jo en smuk farve. som med Signature pinden passer deres wire ikke til alle pinde str som vi kender det fra mange andre pinde, det betyder at der skal købes lidt mere ind.

Pris fra ca 90 kr og op


Drops
Jeg troede ikke mine egne øjne da jeg så dette... Fornemmer du også at der er et samarbejde mellem KnitPro Symfanie wood og Drops Pro romance? Når man har dem i hånden er der ingen forskel. Prisen matcher. En super god pind til prisen. Generelt har Drops rigtig mange gode pinde til prisen fra bare 19 kr kan du få en udemærket letvægts aluminium letvægts rundpind med fin overgang mellem wire og pind. På de nye pinde er wiren dejlig blød og egner sig til magic loop. Jeg har haft min pind i et lille år, den holder sig fint.

Pris fra ca 19 kr og op

Hvilken pind er din favorit strikkepind?